Sunday, December 21, 2008

Football cuppies for Ayah

This set of cuppies was ordered by Aida from Nilai to celebrate her beloved hubby's birthday.Sorry Aida, K.Nurul mistaken called you Alia...he..he..he...nampak sangat dah tua...Hope your hubby like it....
Comment fr Aida:
"salam kak nuyui!sori tak sempat nak SMS ucap thanks..balik kg, lupa bawa charger HP and broadband so memang takleh nak wat ape la kan..hehehe..BTW, gazilion thanks to akak..hubby and anak saya sangat suka cc nitak sangka order ad hock saya ni akak sempurnakan dengan jaya skali!waw! syabas kak! hehehe..FIL saya pun tak habis2 puji kekreatifan akak m'deko sekali lagi, thanks a lot ye kak.." TQ 2 u too

2 comments:

bOnda said...

salam kak nuyui!
sori tak sempat nak SMS ucap thanks..
balik kg, lupa bawa charger HP and broadband so memang takleh nak wat ape la kan..hehehe..

BTW, gazilion thanks to akak..
hubby and anak saya sangat suka cc ni
tak sangka order ad hock saya ni akak sempurnakan dengan jaya skali!
waw! syabas kak! hehehe..

FIL saya pun tak habis2 puji kekreatifan akak m'deko
sekali lagi, thanks a lot ye kak..

nurul said...

salam Aida...he..he..tengkiussss dear...kembang semankuk k.nurul dibuatnya..ha.ha..sorry ya tersilap panggil aida dgn aliah and yg seronok dgn customer yg nama aliah kak nurul pie panggil aida...tak ka kelabu asap kak nurul ni...he..he..anyway tengkiu dear nanti boleh le order lagi na..