Friday, August 8, 2008

Underwater collections

My very 1st attempt making fondant for kek besar......mmg menduga kesabaran utk org yg amatur macam saya ni...he..he...this is 8 inch choc moist cake and was ordered by Pn Shahnaz for her son's 1st birthday.


Set of cookies for birthday boy......Happy Birthday to Raja Arman Shah...semoga menjadi anak yg soleh dan diberkati selalu.Amin.....
psst...you can view more pic here .... posted by intan.

4 comments:

Baby Girl said...

salam. nk tnye la. kalu mcm kek spongebob tu brape harga ye? lg 1, kalu cookies tu bpe lme blh tahan?

nurul said...

salam baby girl,utk cake covered with fondant RM100++ dan cookies tu boleh tahan 3 bulan.... salam ceria...

Shahnaz said...

Salam, Nurul.
Nak terima kasih banyak-banyak! The cake was gorgeous! biskut tu pun jadi rebutan ramai gak ler..
But, the best thing of all, ... Arman tak sabar nak amik Patrick atas kek tu. Tangan dia asyik mencapai patrick je! :)


Bleh tengok gambar Birthday Arman skit di www.miszclassic.blogspot.com


Thanx for everything! :)

nurul said...

salam Shahnaz,

glad to hear that birthday boy suke cake en patrick tu....thanks 2 u too for trusting me buat kek tu...tq ya