Sunday, June 21, 2009

Insyaallah 25 Sept 2009

Salam kepada semua customer & visitor blog yg dihormati ....Insyaallah saya akan bersalin pada 25 Sept 2009 ni.....Kepada semua rakan2 yg selalu bertanyakan khabar dan mendoakan kesihatan saya....terima kasih saya ucapkan....
Saya juga nak minta maaf pada customer & visitor kerana lama tak update tentang perihal saya & hasilnya ramai yg ingat saya masih ber'baking' dikala ini....he..he..he.. maaf saya dapat sindrom MALASS mem'baking'...
Tapi jangan bimbang saya akan mula ambil pesanan dalam bulan Januari 2010...kira kata setahun saya bercuti dari aktiviti ber'baking' ni...
Okay semua.....bye...

5 comments:

nozie said...

semoga selamat yer!

adeks @ fifi said...

Adeks sekeluarga mendoakan semoga untie nuyui berada dalam keadaan sihat dan dilindungi allah s.w.t setiap masa...semoga bertemu di lain masa..good luck!!

Mrs. MD said...

congrats nuyui..alhamdulillah akhirnya tercapai gak hajat nurul kan..i'm so happy for u :) nnti baby lahir sama bln dgn danish la (30/9)..blh la geng dgn abg danish ye!- kay@mummy danish

soyasofya said...

salam kak nurul. still remember me? sofya yg order cuppies utk engagement bulan 12 last year. kite jumpe di kl sentral awal pagi. alhamdulillah, kami dh selamat dinikahkan 13 jun yg lalu. anyway, congrats!

Aliah said...

Salam, I miss your cute and tasty cookies... my trademark hadiahkan org cookies jumbo tu nampaknya kenalaa tunggu setahun lagik... :)

Infact the kids pun tertanya2, I tak beli lg cookies sponge bob ke...

Anyway, semoga everything goes as plan ya..insyallah.