Tuesday, January 6, 2009

Kek hepi besday utk mak

Cake kat ataih ni bukan saya buat na....ni cake yg saya tempah dari Kak Nina nun jauh di Perlis utk mak saya kat nun jauh di Chuping.....cantikkan?
saya memang adore habis deco yg kak Nina buat especialy roses dia...hajat dihati nak buat surprise kat mak saya tapi last - last mak saya yang buat surprise kat saya....mana taknya birthday mak saya 5 Jan dan dgn senang hati saya inform ayah saya untuk atur rancangan on 4 Jan tu ....tup tup ayah bagitau mak saya nak pi berkempan pilihanraya kat Terengganu....mak aih...rosak rancangan ku itew...
Bagitau kat kak Nina dah last minute...memang dah tak buleh pospon...he..he..kak Nina dah sekerat jalan siapkan cake tu....nak tak nak saya call ayah bagitau tunggu kak Nina antar cake & buatlah kenduri makan ramai-ramai ....
Ayah saya sanagt teruja tgk cake tu(dia kata sayang nak potong & makan),siap ambil gambar nak tunjuk kat mak saya...kenkonon padan muka mak saya tak leh makan cake...nah tgk gambaq cukup..keh..keh...keh... lawak ayahku itew...
To kak Nina tengkiu so much dan untuk Mak Saya....Happy Birthday Mak....Sayang kat Mak...


2 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

wow...kek ni mmg cantik..patutla msg2 sayang nak potong & makan..

nurul said...

tulah aimi..kalau saya pun tak mo potong..cantik sgt..